There are items in your quote.
Total Prices:
Menu
Met onze friteuses worden uw producten krokant en knapperig geserveerd
Goudgele friet, krokante schnitzels of heerlijke sappige loempia's - frituren is een ideale manier om producten snel en smakelijk te bereiden.
Voor alle toepassingsmogelijkheden in veelzijdig ingerichte keukens bieden wij u het bijpassende apparatuur-assortiment van instap tafelfriteuses tot en met high-end professionele friteuses.
behandel uw frituurproducten en uw friteuse zorgvuldig voor een perfect resultaat.
Om gezonde en heerlijk knapperige gerechten op tafel te zetten en uw friteuse, ongeacht het model waarvoor u heeft gekozen heeft, langdurig te kunnen gebruiken, dient u op een paar belangrijke punten te letten.
Is goed gevuld, wanneer het te frituren product vrij bovenop drijft: Als vuistregel geldt: De verhouding van frituurproduct en frituurvet moet circa 1:10 bedragen. De mand niet voor meer dan de helft vullen.
De optimale temperatuur ligt tussen de 170 en 180 graden celsius. Is het vet te heet, vermindert de houdbaarheid. Bij te lage temperaturen dringt te veel vet het frituurproduct binnen.
In de handel worden verschillende consistenties en kwaliteiten aangeboden. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardig halfvloeibaar of vloeibaar vet is in meerdere opzichten van belang: Het frituurproduct smaakt beter, en het vet is snel, gemakkelijk en langdurig te gebruiken.
Naleving van hygienerichtlijnen zijn van beslissend belang voor de lange levensduur en onberispelijke werking van het apparaat. Aanwijzingen voor reiniging, onderhoud en bediening van de apparatuur vindt u in de bedieningshandleiding. Deze garanderen een optimale en duurzame productkwaliteit.